top of page

MAŠINSKO PRANJE TEPIHA

Zašto odabrati našu uslugu mašinskog pranja tepiha?
 

 1. Stručnost i iskustvo: Naš tim iskusnih stručnjaka posjeduje dugogodišnje iskustvo u pranju svih vrsta tepiha, od tepiha od vune do tepiha od sintetičkih materijala.

 2. Napredna tehnologija: Koristimo najsavremeniju mašinsku opremu i ekološki prihvatljive deterdžente kako bismo temeljno očistili Vaš tepih bez štetnih hemikalija.

 3. Personalizovan pristup: Razumijemo da su svi tepisi jedinstveni. Pristupamo svakom tepihu individualno, uzimajući u obzir materijal, boje i stanje kako bismo postigli najbolje rezultate.

 4. Brza i efikasna usluga: Naša brza i efikasna usluga omogućava Vam da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima.
   

Kako naša usluga mašinskog pranja tepiha funkcioniše?

 1. Prikupljanje tepiha: Dolazimo na Vašu adresu i preuzimamo Vaš tepih.

 2. Pregled i tnaliza: Pažljivo pregledamo tepih kako bismo utvrdili specifične potrebe za čišćenjem.

 3. Mašinsko pranje: Koristimo specijalne mašine za dubinsko pranje tepiha, uklanjajući nečistoće i fleke.

 4. Sušenje i inspekcija: Nakon pranja, tepih se pažljivo suši i detaljno pregleda kako bismo osigurali da je čist i bez mana.

 5. Isporuka tepiha: Vraćamo Vam čist tepih na Vašu adresu.
   

Cjenovnik i konsultacije
 

Za detaljne informacije o cijenama i da biste zakazali termin za pranje svog tepiha, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Naš tim će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam besplatnu procjenu.
 

Osvježite Vaš dom ili poslovni prostor uz našu uslugu mašinskog pranja tepiha. Vaši tepisi će zasijati kao novi, a Vi ćete uživati u čistom i zdravom okruženju. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervisali Vaš termin!

Dojmovi naših vjernih korisnika

sadsad_edited.jpg
Screenshot_5_edited.jpg
Screenshot_6_edited.jpg
Screenshot_4_edited_edited.jpg
0-02-05-3b7c0f5fc9dadf3d47f65af6071850b433fa4434b4acbd3aef6c058905f89160_e261ee9d1a117433.

Klofanje tepiha

Klofač/tresač tepiha je uređaj koji se koristi za efikasno uklanjanje prašine, mrlja i nečistoća iz tepiha. Radi se o električnom uređaju koji ima vibrirajuću ili rotirajuću funkciju. Tepih se postavlja na tresač, a zatim uređaj izvodi brze vibracije koje uzrokuju otpuštanje i izbacivanje nečistoća iz vlakana tepiha. Ovaj proces olakšava čišćenje tepiha i poboljšava njegov izgled i higijenu.

automatska masina za pranje tepiha

Pranje tepiha

U ovoj fazi tepih se postavlja u mašinu za pranje tepiha koja koristi vodu, deterdžente i rotirajuće četke kako bi se temeljno očistili tepih od prljavštine, mrlja, bakterija i nečistoća. Mašina pažljivo obrađuje tepih kako bi se osigurala dubinska čistoća i sveobuhvatno uklanjanje nečistoća iz vlakana tepiha.

centrifuga za pranje tepiha

Centrifugiranje tepiha

Centrifugiranje tepiha je posebna usluga koja se koristi nakon pranja tepiha kako bi se efikasno uklonila višak vlage iz tepiha. Ova usluga igra ključnu ulogu u postupku pranja tepiha jer omogućava brže sušenje tepiha, sprečava stvaranje neprijatnih mirisa i smanjuje rizik od razvoja buđi i bakterija.

stalak za susenje tepiha

Sušenje tepiha

Tokom faze sušenja tepiha, tepih se postavlja na posebne površine za sušenje ili koriste se posebni sušači koji pomažu u brzom uklanjanju viška vlage iz tepiha. Brzo i potpuno sušenje je ključno kako bi se sprečio rizik od razvoja buđi i neželjenih mirisa, te kako bi se osiguralo da tepih bude potpuno spreman za upotrebu.

Rezerviši preuzimanje tepiha

Hvala na povjerenju!

bottom of page